زمان واریز یارانه نقدی شب یلدا اعلام شد/ صفر تا صد کالابرگ و یارانه نقدی شب یلدا قیمت روز گوشت قرمز در ۱۹ آذر ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول روش وثیقه کردن دارایی‌ها از سیم‌کارت و یارانه تا طلا و سهام اعلام شد زمان ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ هر گرم طلای ۱۸ عیار، ۱۲ میلیون و ۷۶۷ هزار تومان شد، سکه ۱۳۳ میلیون و ۳۰۰ تومان سهمیه بنزین این خودرو‌ها حذف نمی‌شود + جزئیات عرضه اولیه سهام نیان باتری خاوران با نماد بانیان تکلیف کارت سوخت مالکین چندخودرو چه می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۱۸ آذر ‍۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ سهمیه سوخت موتورسیکلت‌ها محفوظ است؛ تسهیلات برای فرسوده‌ها اصلاح قیمت بنزین و جزئیات سهمیه‌بندی/ بنزین سه نرخی از این تاریخ اجرایی میشود شرایط فروش اطلس S ویژه متقاضیان طرح عادی اعلام شد

جداول خاموشی بعد از تعطیلات منتشر می‌شود؟

طی دو روز گذشته در تهران و برخی از استان‌ها جداول خاموشی‌های احتمالی منتشر نشده که طبق گفته مسوولان صنعت برق این جدول‌ها پس از تعطیلات منتشر خواهد شد و قطعا اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 05
کد خبر: ۹۰۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که هنوز فصل تابستان آغاز نشده شاهد خاموشی‌های پراکنده در کشور هستیم، هرچند که میزان خاموشی‌ها در تهران کاهش یافته، اما استان‌های مختلف این خاموشی‌ها را تجربه و با مشکلات آن دست و پنجه نرم می‌کنند، البته دو روز است که در اکثر استان‌ها جداول خاموشی به طور کامل منتشر نشده و این شائبه را ایجاد کرده که عمر خاموشی‌ها به پایان رسیده است.

 

اما واقعیت این است که به دلیل کاهش مصرف صنایع در ایام تعطیلات خاموشی ایجاد نخواهد شد و بعد از تعطیلات مجددا شاهد خاموشی‌های پراکنده در کشور هستیم. ابوذر صالحی - مدیر کل روابط عمومی و بین الملل شرکت توانیر در این رابطه به ایسنا گفت: در تعطیلات به دلیل کاهش بار صنعتی و تجاری مصرف بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ مگاوات کاهش می‌یابد و شرایط متعادل می‌شود.


وی با بیان اینکه در روز‌های عادی نیز تلاش این است که خاموشی اعمال نشود و جداولی که منتشر می‌شود نیز کمترین تحقق را داشته باشد، اظهار کرد: در روز‌های تعطیل به دلیل کاهش بار از میزان مصرف کاسته می‌شود، به همین دلیل تقاضای ما از مشترکان صرفه جویی است چراکه با اندکی کاهش مصرف می‌توانیم مانع بروز خاموشی شویم، اگر همین میزان صرفه جویی صورت گیرد به طور کل در هیچ نقطه‌ای خاموشی رخ نخواهد داد.

 

به گفته صالحی انتشار جداول خاموشی کاملا بر عهده استان‌ها گذاشته شده و آن‌ها بر اساس سقف مصرف تعیین شده این جداول را منتشر خواهند کرد و طبق گفته وزیر نیرو به هر دلیلی که قرار باشد خاموشی اعمال شود، قطعا باید اطلاع رسانی دقیق صورت گیرد و در توانیر نیز هیات نظارت در همین راستا ایجاد شده و اگر شرکتی اطلاع رسانی نکند و یا خاموشی بدون انطباق با جداول منتشر شده اعمال شود، قطعا تذکرات لازم داده خواهد شد و قرار وزارت نیرو اطلاع رسانی کامل در این خصوص به مردم است.

 

وی اظهار کرد: در تعطیلات و در پی کاهش مصرف جداول خاموشی منتشر نمی‌شود، اما با توجه به افزایش دما پس از تعطیلات و احتمال افزایش مصرف جداول خاموشی منتشر خواهد شد، اما اگر مردم رعایت کنند شاهد خاموشی نخواهیم بود./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار